We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wilson heeft zijn MER in de lange 2* en korte 2* eventing. Wilson is een ontzettend lief en werkwillig paard met een groot hart voor eventing. Wilson is een 10 jarige Irish Sport Horse en is sinds zijn 7e jaar actief binnen de eventing sport. Wilson is erg fijn te rijden in de dressuur en in zijn resultaten is te zien dat hij altijd een solide proef neer zet. Cross country is zijn favoriete onderdeel, iets waar Wilson zelf ontzettend van geniet en zorgt dat zijn ruiter aan de finish komt.  Afgelopen twee jaar is Wilson actief geweest op diverse internationale eventing wedstrijden. Wilson is een paard die erg gehecht in aan zijn of haar ruiter en houdt ervan om veel aandacht te krijgen. 

Wilson is fijn in de omgang, geen stalgebreken, braaf bij de hoefsmid, makkelijk te laden op een trailer en braaf op buitenrit zowel alleen als in een groep.  Wilson heeft nooit noemenswaardige blessures gehad, is kerngezond. 

Ben je opzoek naar een fijn allround leerpaard, dan is Wilson het ideale paard voor jou.

Voor filmpjes, meer informatie, vragen en/of interesse, bel of stuur een berichtje.

06-23142329

Stamboom

Vader CREAM OF DIAMONDS
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder BANNERFARM JESSIE
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Hamm 2022 CCI2*-S 7e
Kronenberg 2022 CCI2*-S 22e
Le Pin au Hara 2022 CCI2*-S 27e
Hamm 2021 CCI2*-S 4e