We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Morefields Rocky aka Beebs is een mooie 3.5jarige hengst die ik rechtstreeks van de fokker heb overgenomen toen hij 6 maanden oud was. Helaas door corona gevolgen moet ik vroegtijdig een nieuwe " Partner in crime" vinden voor deze knappert die lekker met hem aan de slag gaat.

Is bekend met zadel, hoofdstel en longeren aan de lijn als los. Aan de hand super braaf op erf als vreemd terrein en op de openbare weg.

Hij heeft een eigen op maat gemeten zadel ( bon zadelmaker aanwezig) en overige toebehoren die mee verkocht worden. Ik heb 1x op hem gezeten in Oktober en 10 minuten rondgestapt. Dit deed hij heel braaf maar gezien zijn leeftijd wilde ik dat hij nog iets meer kon uitgroeien.

Hij staat op een kleinschalige stal in een koppel hengsten waar ook merries aanwezig zijn en vertoont geen hengstengedrag. 

Hij is super braaf bij de smid / DA / Masseur. De tandarts vindt hij nog iets spannend.  Heeft geen stal ondeugden en is braaf in de paddock als weide. Is nog wat speels maar wel een allemansvriend. 
Prijs is vraagprijs - let wel op is een BTW-pony incl toebehoren. 

Stamboom

Vader Borgerhof's Orion
He. STB
Vader van vader Loomansheide Brent
He. STB
v.v.v. Rekamps Eclipse
Keur He. STB ps.d
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Oosterbroek Francois
He. STB ps.dh
v.v.m. Brandy XIII
He.Imp
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.