We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hazelhorst's Cesira is een merrie van 1.48m en is geboren in 2006.
Cesira is een Kantje's Ronaldo x Sulaatik's Fireball wat haar naast voor de sport, ook voor de fokkerij interessant maakt.

Cesira heeft een paar jaar geleden 90cm (L niveau) gesprongen. Wij denken dat ze zeker nog potentie heeft om hoger te springen. De afgelopen paar jaar heeft ze weinig gedaan. We hebben haar net 3 weken weer opgepakt, het was zo weer opstappen en wegrijden. 
Ze is een werkwillige pony met een super instelling met go in het springen. Stoppen doet ze niet en ze zal (goede afstand of niet) altijd af gaan. We hebben haar 1 keer meegenomen op oefenparcours, dit deed ze erg braaf en liet ze zien dat ze absoluut niet kijkerig is het parcours. 
Beschikt over 3 ruime basis gangen.
Cesira is makkelijk te laden op de trailer en heeft geen gebreken. In omgang en met scheren braaf. Ze is nog nooit gekeurd, altijd kern gezond geweest en staat correct op de benen. Keuren mag kosten koper.
Spring video op aanvraag via app. Tel 06-39355187

Stamboom

Vader Kantjes Ronaldo
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Sulaatik's Fireball
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.