We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

***verkocht***
Vanwege overgang naar de paarden bieden wij hierbij Floortje te koop aan.

Floortje is een prachtige 12 jarige D-pony merrie van 148cm. Ik heb Floortje zelf opgeleid naar de Z2 dressuur met scores boven de 68%. Ze gaat ieder weekend met plezier mee naar concours en zet altijd haar beste beentje voor! Ook vind Floortje het leuk om op buitenrit te gaan (zowel alleen als in een groep) en maakt ze met plezier een sprongetje. Naast de ideale sportpony heeft ze een karakter die goud waard is. De pony is super braaf, houdt van aandacht en loopt met de kleinste en meest onervaren ruiters braaf haar rondje. Wat wil je nog meer? 

Floortje is klinisch helemaal goedgekeurd, röntgenologisch heeft ze een aanmerking. 

Voor meer informatie, foto’s of video’s neem contact op via merle.achterhuis@gmail.com of stuur een Whatsappje naar 0622281503 (gelieve niet bellen ivm school en werktijden). 

Ook staat er een artikel over Floortje en mij in de Hoefslag! https://www.dehoefslag.nl/nieuws/dressuur/79717/merle-achterhuis-over-z2-debuut-floortje-maakt-mijn-dromen-waar-

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.