We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Stamboom
V: Heron van het Bakkershof BWP
VV: Wunder Boy van de Zuuthoeve BWP
VM: Orlando BWP
VMM: Carthago Z HOLST

Karakter: Heros van de Lindehoeve Z is een paard die heel snel leert, hij is op zijn jonge leeftijd uitermate goed geschoold. D nu it paard staat niet erg hoog in het bloed, maar heeft wel voldoende vermogen en wil altijd naar de overkant springen in het parcours. Daarom is hij geschikt voor zowel een amateur alsook voor de semi-professionele ruiter/amazone. Hij neemt het werk serieus op en is zeer zacht in de omgang met mensen en andere paarden. Hij oogt groot, maar is atletisch gebouwd. Hij kan perfect gereden worden met een zacht bit.

Sport
Dressuurmatig zeer goed geschoold, kan wijken, loopt steeds in verbinding, volgt de hand perfect.

Jumping: Heros van de Lindehoeve Z heeft reeds heel wat parcours ervaring opgebouwd tot 1m20 niveau. Hij is niet kijkerig in het parcours en zal mits verdere training zeker het hogere werk aankunnen. 
Eventing: Geen ervaring, wel potentieel 
Jacht: Geen ervaring, wel potentieel
Hunter: Kan zeker dienen als Hunter-Jumper of voor Equitation aangezien hij over een perfecte kadans & balans beschikt. De voorbereidende trainingen voor omscholing naar Hunter-Jumper & Equitation staan reeds gepland.

Wandelen
Heros van de Lindehoeve Z is een zeer verstandig paard. Hij gaat perfect alleen of in groep op wandeling, kan op kop, midden of achterop lopen en heeft ervaring met wandelingen naar zee, in het bos en is verkeersmak op de openbare weg, verschiet niet snel.

Weide 
Sociaal paard, niet dominant naar andere paarden.

Transport
Kan zowel op trailer alsook op vrachtwagen geladen worden. 

Gezondheid 
Atletisch paard, RX & klinisch gekeurd, verslagen en RX foto's aanwezig dd. najaar 2021. 

Beslag: heeft geen hoefijzers nodig, sterke hoevenMeer info & video's te verkrijgen op aanvraag via +32 488 985 200

Stamboom

Vader Heron van het Bakkershof
Vader van vader Wunder Boy van de Zuuthoeve
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Avontuur
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Orlando
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Carthago Z
v.m.m.
m.m.m.