We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bieden wij onze  Ierse sport pony Mulvin te koop aan. Mulvin wordt verkocht omdat de amazone dit jaar 16 is geworden. Hij is een 12 jaar oude ruin van 1,475 (levenslang gemeten door de FEI).

Mulvin is een goedgeschoolde, voorzichtige springpony die niet kijkt op hindernissen. Hij heeft ervaring tot 1 meter maar zeker potentie voor het hogere niveau. Hij is vooral uitgebracht in de eventing omdat daar het hart van de amazone ligt, maar hij komt beter tot zijn recht in de springsport alleen.

Het is een gemakkelijke pony in het parcours maar daarbuiten wel een echte sportpony dus niet geschikt voor de beginnende ruiter. Wij vinden een goed tehuis heel belangrijk waar hij alle dagen naar buiten kan.

Mulvin is altijd netjes opgevolgd door dierenarts, tandarts, osteopaat enz. Hij heeft geen stalgebreken en is bij eigen aankoop (2016) klinisch en rontgenologisch goedgekeurd. Opnieuw keuren mag kk. Voor meer informatie (zoals filmpjes enz): +32 491 22 85 67

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.