We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Word je hier niet meteen enthousiast van? Prachtige looks, super schattig en een heel mooi model. Maar hij kan ook springen! Met goede manieren en zorgvuldigheid. Patriot zou het ook goed doen als jager.

De jonge ruin heeft via zijn vader For Friendship VDL de bewezen springgenen van For Pleasure en Stakkato Gold meegekregen. Deze 6,5-jarige hengst is op internationaal 1.30m niveau geklasseerd. Moeder Geraldina van Pyrmont is een dochter van Bacardi VDL. Deze Corland-zoon behoort onder Janika Sprunger tot het Zwitserse team dat deelnam aan de Wereldruiterspelen in Tryon. Dit duo won ook de World Cup Grand Prix in Dubai, werd tweede in de Grand Prix van Doha en derde in de World Cup Qualifier in Sharjah.

Online bieden op de nieuwe Youhorse.auction collectie is mogelijk van 31 December - 3 Januari! Bekijk de volledige collectie op www.youhorse.auction en neem gerust contact op met het team als je vragen hebt.

Stamboom

Vader For Friendship VDL
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Bacardi VDL
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.