We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Moon is een super lieve, knappe sportpony. Ze blinkt uit in springen. Ze komt te koop omdat onze dochter de overstap maakt naar een D-pony.  Moon heeft veel springervaring en wedstrijdervaring, onze dochter heeft voornamelijk gesprongen met haar, ze is echt een springkanon. Ze hebben ook een paar cross lessen gehad. Mijn dochtertje heeft grondwerk, vrijheidsdressuur en schriktraining met haar gedaan. Ze is heel leergierig en leert ontzettend snel. We hebben regelmatig bosritjes met haar gedaan, hier is ze heel braaf. 

Moon is een sensibele pony die veel voor je doet maar wel duidelijk haar grenzen aangeeft. In de omgang is ze superlief, ze is dol op aandacht, onder het zadel heeft ze een ruitertje nodig die haar vertelt wat ze doen. We zoeken een ruitertje dat zachtaardig is, maar wel consequent, een ruitertje met wat ervaring. Ook vinden we het belangrijk dat goede begeleiding aanwezig is. Moon is geen beginners pony. 

Naam : Nieuwstadts Moonlight Amor
Ras : Welsh
Geslacht : merrie
Hoogte: 1,26 (grote B-pony) 
Kleur : Vos
Leeftijd : 8 jaar
Afstamming: Warmtebron’s Hielke 
Springen : B springen 0.60  (+9 winstpunten)
Dressuur : B dressuur (+2 winstpunten)

Moon is helemaal gezond, gaat op tijd naar de smid. Ze krijgt op tijd haar entingen en wordt regelmatig preventief behandeld door een osteopaat en krijgt cranio sacraal behandelingen. 1x per jaar komt de tandarts.Met trailer laden heeft ze een beetje aanmoediging nodig. Alle keuringen zijn toegestaan, kosten koper. Ze wordt verkocht met al haar spullen; zadel, hoofdstel, dekens, beenbeschermers, enz..

We zoeken voor Moon een 5***** huisje waar ze lekker de sport in gaat of actief met haar gereden wordt, en veel buiten kan staan tussen soortgenoten. Ze gaat alleen weg als wij er een goed gevoel bij hebben en er een klik is tussen haar en het ruitertje. 

Handelaren en maneges hoeven niet te reageren.
 https://youtube.com/shorts/tzZNmzpnO1I?feature=share

Prijs : in overleg
Voor meer informatie mag je altijd bellen of een appje sturen op +0031 655360910

Stamboom

Vader Warmtebron’s Hielke
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder De Mheen’s Amormadelief
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.