We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer mooie, stoere 4 jarige dressuurmerrie van 1.68 m. met drie goede, stabiele basisgangen, een sterke rug,  een dapper karakter, een fijne gevoelige mond en zeer mensgericht. Daarmee lijkt deze merrie sterk op haar vader Diëgo.

Een enorme pre is haar dappere karakter. Ze is niet snel onder de indruk van vreemde voorwerpen en erg stabiel in haar gedrag. Een fijne eigenschap voor als ze straks op concours gaat. Ze heeft een goed ontwikkeld bewustzijn van haar achterhand wat zeer behulpzaam straks is bij het zwaardere werk. Nu al laat ze dit zien in het grondwerk wat we met haar doen. Met deze eigenschappen laat deze merrie een sterke basis zien om een zeer goed sportpaard te worden. Ze is rustig en fijn aangereden. Ze heeft een heel fijne gevoelige mond en is daarmee geschikt voor een ruiter met een stille hand. Ze kent de beginselen van klassieke dressuur aan de hand en reageert zeer goed op de stem tijdens het longeren. Het is een paard dat graag bezig is en er aan toe is om meer werk te gaan doen. Iets dat wij haar niet kunnen bieden. Deze merrie is zeer stabiel in haar karakter, weet wat ze wil en daarmee ook een stabiele factor in de kudde. Ze is niet geschikt voor een onzekere of beginnende ruiter.

De vader (Diëgo) en opa (Voice) van deze merrie, staan beide bekend om hun zeer goede karakters. Diëgo is een modern, compleet dressuurpaard met een sterke rug. Hij combineert drie goede basisgangen met een zeer goede mechaniek en een zeer goede mentaliteit. Zijn eerste jaargang loopt inmiddels op Z2/ZZ-L niveau.

Voice is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel bereidheid tot werken en laat zich zeer goed bewerken. Voice loopt inmiddels onder Edward Gall.

Rontgologisch voor- en achterbenen goed gekeurd. Geen aanleiding om rug en hals op foto te zetten. Keuren mag. k.k.

Voor een video of meer informatie, kunt u contact opnemen door te bellen of een app te sturen naar 0642218578. Bij geen gehoor a.u.b. een app sturen.

Stamboom

Vader Diëgo
Vader van vader Negro
v.v.v. Ferro
m.v.v. Fewrie
Moeder van vader Ballerina II
v.m.v. Don Gregory
m.m.v. Ballerina
Moeder Fabulous Bell
Vader van moeder Voice
v.v.m. De Niro
m.v.m.
Moeder van moeder Margaux
v.m.m. Contango
m.m.m.