We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze chique dame heet Lovesome, ze is een echte black beauty met haar prachtige zwarte vacht en sprekende oogjes. Wanneer je naar de weide komt lopen kijkt ze je al vrolijk aan met haar elegante hoofdje.  Lovesome is geboren op  18 maart 2010.Haar stokmaat van ca. 1,60 en haar meewerkend, eerlijk en leergierig karakter maakt haar ons inziens ideaal voor iedere ruiter. Zo zou ze ook uitermate geschikt zijn voor de overstap van pony naar paard. Ze is bij ons te rijden door beginnende ruiters, geeft ze een zeker gevoel, ook in de omgang . De gevorderden biedt ze voldoende kwaliteit. Ze is hier goed verkeers,- en trailermak. Ze is hier ontzettend braaf, eerder te traag als te voorwaarts met rijden en daardoor onsinziens geschikt voor minder gevorderden.            

In bezit van een paspoort met chip en stamboom van Kheleyf x Heavenly Bay.                

Lovesome kan kribbijten. Ze ondervindt er geen last van. Ideaal is du wel voldoende weidegang. Wij hopen dat wij dit door het geven van correcte voeding en genoeg weidegang ver kunnen minimaliseren en mogelijk geheel kunnen verhelpen.             

Lovesome is hier braaf bij de hoefsmid.               

Prijs incl zadel en hoofdstel compleet           

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.