We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hecho CG is een chique 5-jarige PRE hengst met veel aanleg voor de dressuursport. Geïmporteerd als 3-jarige bij een gerenommeerde dressuurstal in Barcelona en verder opgeleid. Hecho beschikt over een ruime stap en laat in de draf en galop veel aanleg zien voor de verzameling. Zeer braaf in de omgang, geen hengstengedrag en gewent om jaarrond buiten te komen tussen de andere paarden. Alle papieren compleet met Carta de Titularidad. 

Hecho is in Barcelona ook verscheidende keren mee geweest op buitenrit samen met een andere hengst en deed dit zeer relaxed. Video's hiervan zijn op aanvraag te bekijken.

Bij aankoop in 2020 volledig goedgekeurd incl. hals en rug. 

Hecho voert voornamelijk Escalera bloed, de lijn die bekend staat om zijn goede dressuurpaarden. Link stamboom: https://www.lgancce.com/lgpreancce/asp-publico/arbolGenealogicoPRE/ConsultarArbolGenealogicoPRE.aspx?ID=%2BF7wzJj4OZU=

Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Esther Coenraadts 0652513877

Stamboom

Vader LEPANTO IX
APTO
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder DESEADO LXXXVII
APTO
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.