We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Helios des Charreaux, New Forest hengst, (NF) geboren in 2017 door Priory Firelight II en Kora door Marits Mistique. Boek A, B en NF goedgekeurd voor oversteken. Niet-drager Myotonia en PSSM1. Naast de prijs kan hij gecastreerd worden en kunnen wij zorg dragen voor nacastratie. Hij is klaar voor P2/P1 en kan redelijk snel naar Pelite. AS2-potentieel. Heel openhartig over het obstakel kijkt hij nergens naar. Hij beweegt buitengewoon goed, kent cross country en lange rendieren. Draagzak kan geschikt zijn voor zowel een tiener als een volwassene van goed niveau. Professioneel toezicht indien gehouden hengst. Volledige radioreportage beschikbaar vanaf deze maand (5 radio's ⭐️). Zichtbaar in de regio Eure en Loir Centre. Video's op aanvraag via whats app.
Oorsprong: Haar vader Priory Firelight II is geboren in Engeland bij Mrs. Green's bekende Priory kennel. De productie is vrij vertrouwelijk vanwege het feit dat het voornamelijk werd gebruikt binnen de Haras de l'Eguille, eigenaar van deze. Hij is echter de vader van vele nationale en internationale artiesten die voornamelijk in Nederland toeren, met name: - Quinn de l'Eguille, internationale performer in Eventing (EK 2010 en 2013 binnen het Nederlands team) en CISO; - Olivier de l'Eguille (NF geboren in 2002), internationaal performer in Eventing, CSO kampioen van Brabant 2009 klasse Z (As pony 2) en nationaal kampioen in 2008 klasse L 2008 (Pony Elite). Zijn moeder Kora is een dochter van de bekende Nederlandse NF hengst Marits Mistique, zij is geboren in de bekende Nederlandse NF fokkerij van de heer Van OS. De producten Kora en Priory Firelight II vallen op in de sport, met name: - Querido de l'Eguille, internationale performer in eventing (stond op de longlist voor het EK in 2010), in CSO niveau Z (als pony 2) en in dressuur niveau M2 (als pony 1) - Tommy de l'Eguille, in dressuur niveau Z (Nationaal Kampioen M1 (als pony 1) en CCE niveau M (als pony 2). Daarnaast is ze moeder van twee NF goedgekeurde hengsten waaronder Galahad des Charreaux, (keuring in Duitsland in 2019), volle broer van Helios des Charreaux. Resultaten: Voor het jaar 2017: - Frans Kampioen van NF mannelijke veulens met een uitmuntende score van 16/20. - Frans kampioen van mannelijke veulens en Supreme Champion of Foals in Saumur. - Veulenkampioen en opperkampioen op de pony-kruiswedstrijd op de Ferme expo in Tours. Voor het jaar 2019: - Vice-kampioen van Frankrijk voor 2-jarige reuen NF. - Kampioen van de regionale competitie France Dressage de Polastron met een score van 82,9%. Voor het jaar 2021: IPO 123 (0,76) Vermeld excellent CSO 4 jaar D Voor het jaar 2022: Klaar voor de 5 D's maar haalde het seizoen om persoonlijke redenen niet.

Stamboom

Vader Priory Firelight II
Vader van vader Marits Mistique
v.v.v.
Étalon approuvé
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Kora
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.