We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Panta Rhei zijn naam zegt het al: “alles “ stroomt”. 
Panta Rhei is een krachtige talentvolle 2,5 jarige hengst met veel balans en beweging. Zijn draf is krachtig met veel afdruk, een actief ondertredend achterbeen en veel schoudervrijheid. Zijn galop is fenomenaal. Met veel lichaamsbeweging is hij in staat klein en groot te galopperen. Hij heeft hierbij een prachtig naar voren grijpend voorbeen. Telkens begint hij de beweging in oprichting met een actief achterbeen. Zijn stap is ruim en actief. Hij is aan de longe getraind en toont hierbij veel bereidheid tot werken. Wij denken dat dit een talentvolle jonge hengst is en zouden hem bij voorkeur verkopen aan een ambitieuze ruiter. 

Panta Rhei is bij ons geboren. De jonge paarden komen bij ons regelmatig in de hand, krijgen uitgebalanceerde voeding en hebben altijd de mogelijkheid tot veel beweging. Ze worden sociaal opgegroeid en gaan iedere 8 weken naar de hoefsmid. 

Zeer talentvolle jonge hengst met zeer goede beweging
Een toekomstpaard voor de hogere dressuur
Direct van de fokker 
Behandeld door tandarts en osteopaat 
Röntgenfoto’s voorhanden. 
Meer info/ video : whatsapp 0620588411 

Stamboom

Vader Jameson RS2
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Vivaldi
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Rubinstein
m.m.m.