We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Beloftevolle zwarte ruin te koop

Dancer is een vriendelijke, werkwillige en knappe klein paard met drie goede gangen, die veel potentie heeft voor de sport. Hij is als pony gefokt, maar hij is op 4 jarige leeftijd al een klein paard (gemeten op 12 januari 2023 op 158 cm). Hij is aan het eind van de zomer zadelmak gemaakt en is daarna nog even de wei op gegaan. Sinds afgelopen week is hij weer onder het zadel. Zijn afstamming is O’ Solution x Bijsterhof Diamond Dancer, uit deze lijn komen veel sport pony’s die in zowel Nederland als in het buitenland in de sport lopen. Uit de grootmoeder (Goldwind Empire First Lady) van Dancer komt de goedgekeurde hengst Goldwind Empire Design, een aangewezen hengst Goldwin Empire Power, een kroonmerrie en meerdere stermerries. Dancer is geboren in 2019, maat 158cm.

In verband met overgang naar paard, zoeken we een nieuwe plek voor hem, waar hij verder kan worden opgeleid. Hij is makkelijk te laden en heeft geen stalgebreken. Keuren mag, kosten koper. Paard staat in Hummelo.

Voor meer info: +31 6 5538 0601

Stamboom

Vader O' Solution
Vader van vader Orchard (G) Wildeman
v.v.v. Orchard Red Prince
m.v.v.
Moeder van vader Flame's Miracle
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Goldwind Empire's Freedom for Ever
Ster
Vader van moeder Bijsterhof Diamond Dancer
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Goldwind Empire's First Lady
Preferent
v.m.m.
m.m.m.