We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na lang nadenken toch besloten om Amadeus te verkopen, omdat ik hem niet meer de aandacht kan geven die hij verdiend. Ik zoek voor Amadeus een nieuw 5 sterren huisje, waar hij 's nachts op stal kan staan en overdag lekker recreatief gereden kan worden en lekker buiten kan staan tussen andere paarden.

Amadeus is momenteel 17 jaar en ongeveer 1.66m hoog. Amadeus is een super sociaal paard zowel voor andere paarden als voor mensen. 
Amadeus is alleen nog geschikt voor recreatief en niet meer voor de sport. 
Amadeus is makkelijk in de omgang, braaf met rijden, braaf op vreemd terrein en in het bos. Hij is verkeersmak en makkelijk op de trailer te laden.
Amadeus heeft geen stalgebreken.

Ik heb Amadeus al vanaf zijn 2,5 jaar en ik heb hem zelf opgeleid tot en met klasse Z1 met 17 winstpunten. De reden dat Amadeus niet meer de sport in kan is dat hij in begin wat stijf en af en toe onregelmatig loopt. De ene dag gaat het beter dan de andere dag. Als Amadeus een paar rondjes heeft gelopen dan loopt hij wel zuiver. Het is daarom belangrijk dat Amadeus genoeg beweging krijgt zodat hij minder stijf en onregelmatig is. Bij onderzoek(dierenarts) is er niks uitgekomen, geen artrose, geen hoefkatrol ect.

Prijs is in overleg, omdat Amadeus alleen word verkocht aan de juiste match waar hij een 5 sterren huisje krijgt.
Handelaren hoeven niet te reageren!

Voor meer informatie graag bellen of appen naar 0648234307

Stamboom

Vader Trento B
Vader van vader Krack C
v.v.v. Flemmingh
m.v.v. Gicara II
Moeder van vader Ciolita
v.m.v. Ramiro Z
m.m.v. Gelita
Moeder Fair Lady
Vader van moeder Freiherr
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Goldstern
m.m.m.