We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

6j Kwpn schimmel

Vanaf je Lou kent, merk je direct zijn gouden karakter op. Hij heeft een gevoelig maar nuchter eerlijk en speels karakter. Alsook leergierig en werkwillig. Heeft opbouwend vertrouwen nodig en het is zo je beste maatje. Heeft een zelfzekere wat sterkere ervaren ruiter maar met een zachte hand. Alleen op wandel of in groep is geen probleem.

Lou is in orde met vaccinaties, ontworming, tandarts. Geen slechte stal gewoontes, heeft een lichte vorm van hanentred. Lou heeft een bemerking op het keuringverslag. Hij is wel geschikt voor het intensieve werk, maar kan op midden tot lange termijn zijn sport prestaties beïnvloeden op competitief vlak. Hierdoor hebben we besloten hem te verkopen als recreatie paard en is Lou echt opzoek naar een maatje waar hij mag werken. Lou werkt graag voor zijn ruiter en is voorwaarts. Netjes opgeleid en is echt leuk paard in omgang.


Lou staat momenteel op spring training 1m - 1m10.

Gestald te Schilde(Antwerpen). Prijs bespreekbaar.

Afstammeling Kwpn : COHINOOR VDL X CORLAND X COR DE LA BRYERE X NIMMERDOR.

Stamboom

Vader Cohinoor VDL
Vader van vader Cornet Obolensky
v.v.v. Clinton
m.v.v. Rabanna v clost
Moeder van vader Sophia
v.m.v. Stakkato
m.m.v. Candy
Moeder Pammela
Vader van moeder Corland
v.v.m. Cor De La Bryere
m.v.m. Thyra hsp
Moeder van moeder Janneke
v.m.m. Nimmerdor
m.m.m. Anke