We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Odette is een ontzettend leuke en gave 3,5 jarige merrie van ongeveer 1.65m met veel potentie voor de sport. Ze is een half jaar zadelmak en op een fijne manier voorwaarts. Het is een merrie die het beste bij een fanatiek huisje past. Ze heeft drie goede gangen. Met name de galop is haar sterkste gang. Ze zit dan ook heerlijk!

Wij denken dat ze een hele leuke merrie kan zijn voor een gevorderde ruiter die lekker met haar aan de slag gaat en eventueel ambities heeft om wedstrijden te gaan rijden. Odette wordt momenteel zo’n 5 keer in de week getraind en dit doet ze braaf. De basisknopjes zitten erop en ze is niet schrikkerig. Recentelijk zijn we ook een stukje alleen op buitenrit geweest en hebben we enkele keren een les met haar gereden op extern terrein. Dit doet ze braaf! Vanwege haar leeftijd is ze niet geschikt voor een onzekere of onervaren ruiter.

Verder kan Odette heerlijk genieten van een poetsbeurt en ze staat dan ook keurig stil op de poetsplaats. Ze is braaf met hoeven uitkrabben, opzadelen en hoofdstel in doen. Ze loopt makkelijk mee aan de hand en ook zo zonder problemen de vrachtwagen op. Ze staat bij ons overdag op de weide met meerdere andere paarden en ’s nachts op stal. Ze is dan ook sociaal naar andere paarden en maakt graag vrienden. Op stal staat ze rustig en ze heeft geen stalgebreken.

Ze wordt verkocht omdat we haar een huisje gunnen bij iemand die lekker met haar aan de slag gaat. Ze heeft veel potentie en het is gewoon zonde om haar bij ons te houden. Ze is bij ons nog niet gekeurd. Keuren mag op kosten koper. Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met de eigenaar. De eigenaar is niet zo vaardig met zijn telefoon. Op appjes wordt niet gereageerd. Voor meer informatie moet u bellen naar Geurt: 06-51521064. Enkel een filmpje kunt u opvragen door een appje te sturen naar het volgende nummer 06-20993315.

Stamboom

Vader Onbekend
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Onbekend
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.