We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens beëindiging van de sport bied ik hierbij mijn "zwarte parel" aan. Samen hebben wij op subtop niveau vele overwinningen bepaald met scores tot de 69%. Wij zijn meerdere jaren opgenomen geweest in het Rabobank Talentenplan, en hebben deelgenomen aan het Nederlands kampioenschap. Alle oefeningen voor de Grand- Prix beheerst dit paard behalve de piaffe die nog wat groen is. 

Ben jij opzoek naar een zeer succesvolle blikvanger in de ring, waar je het hoogste podium mee kan behalen, dan is dit wellicht een unieke kans voor jou. Dit paard is niet geschikt voor de beginnende ruiter/ amazone vanwege zijn voorwaartse temperament. 

Bij serieuze interesse is er een video op aanvraag mogelijk. Hiervoor graag telefonisch contact opnemen met het nummer+31620066767.

Dit paard valt in de hogere prijsklasse.*Handelaren hoeven niet te reageren op deze advertentie, dit paard gaat alleen naar een 5 sterren plek. 

Stamboom

Vader Oscar
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Ulft
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.