We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Tekoop aangeboden: 
2.5 jarige merrie (Negro X Citango).
Deze onwijs lieve, nieuwsgierige en mooie merrie is op dit moment 1.63m en zal voorlopig nog doorgroeien. 
Phuket is een ontzettend goede beweger met een mooi front en sterke achterhand. Een absolute belofte voor de toekomst! 

Helaas heb ik moeten besluiten haar nu tekoop te zetten omdat mijn gezondheid het niet toelaat haar komend jaar zelf te gaan beleren en daarna te rijden in de sport. Dit is zonde van haar potentie en wil  om te werken dus heb ik besloten opzoek te gaan naar een zeer goede plek waar dit haar wel geboden kan worden. 

Phuket is in mei 2020 bij ons geboren als 2e veulen van onze merrie Desteny. Desteny is een zeer goed en groot (1.74) dressuurpaard, ZZZ geklasseerd, beheerst alle oefeningen tot en met Inter 2 en is in het bezit van de volgende predikaten: Stamboek Keur, Ibop, Elite en Sport.
Vader Negro is een bewezen dekhengst die 2 jaar achter elkaar de hengsten competitie heeft gewonnen, 1e is geworden op het WK jonge paarden en vele succesvolle nakomelingen heeft (Zoon Valegro heeft 2 keer goud op de olympische spelen behaald).

Phuket komt vanaf haar geboorte elke dag in de hand en is daardoor zeer mensgericht en mak. Ze is bekend met poetsen, wassen, dekens op en kent de beginselen van longeren (spelende wijs stap, draf en galop in de longeerbak (zonder hoofdstel nog!)). Phuket staat momenteel overdag buiten op de paddock / wei en snachts op stal. Heeft geen stalgebreken. 

Phuket is altijd netjes geënt, ontwormd, bekapt en afgelopen najaar voor het eerst naar de tandarts geweest.

Phuket valt in de hogere prijsklasse. 

Voor meer informatie en/of video’s graag een bericht sturen met een telefonisch nummer (voor video’s).

Stamboom

Vader Negro
Preferent
Vader van vader Ferro
Preferent
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Brenda
Ster, Preferent, Prestatie
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Desteny
Keur, Ibop, Sport
Vader van moeder Citango
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Tiffany
v.m.m.
m.m.m.