We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat je soms hele lastige keuzes moet maken, onze lieve Fibi te koop.

 Loopzicht's Fabiola, 13 jarige D- pony merrie van 147,5 m ( officieel gemeten ) v. Kielshoop Honeyhill.

Fibi is een wakkere pony met goede looplust, ze beschikt over 3 goede gangen en is makkelijk na te rijden. Ze heeft een hele fijne mond en staat goed aan de hulpen. In het verleden heeft ze M1 tussen de paarden gelopen. Helaas vanwege corona is ze onder haar huidige amazone niet verder dan het L1 uitgebracht. Fib beheerst alle oefeningen tot en met het Z1 goed. In het bos is ze braaf te rijden, zowel alleen als in een groep. Ook vind ze het erg leuk om voor de afwisseling een parcoursje te springen, wordt hierbij wel wat enthousiast. Op stal geniet ze van alle aandacht en vind ze het heerlijk als je met haar bezig bent. Ze is braaf bij de tandarts, fysio,  hoefsmid etc. en gaat makkelijk op de trailer,  is niet snel onder de indruk op vreemd terrein.
Door haar bouw  ook geschikt voor een klein- volwassene. Fib heeft geen (stal)gebreken, in het verleden is ze klinisch gekeurd. Ook zijn er rontgenfoto's van de rug aanwezig zonder bemerkingen. Fib verhuisd inclusief haar dekens, poets-spullen, hoofdstel e.d. 
Een nieuw op maat gemaakt KM worldriding dressuurzadel is eventueel tegen meerprijs over te nemen. Bij goed huisje is de prijs bespreekbaar 🌟
Alle keuringen toegestaan, kosten koper. 

voor vragen graag contact met tel nr: 0621874703
Pony staat in Appelscha, Friesland.

video: https://www.marktplaats.nl/externalUrl/redirect/1919378519.html

Stamboom

Vader Kielshoop Honeyhill
sport
Vader van vader Bjirmens Wytse
Preferent Sport
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Speyksbosch Honeybee
Ster, Preferent
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Loopzicht
stamboek
Vader van moeder Morgenland
Ster, Preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.