We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wonen op een prachtige locatie en dagelijks genieten van het weidse uitzicht met fantastische vergezichten! Deze mooi verbouwde boerderij met energielabel B staat op een royaal perceel van 7055m2 en leent zich uitstekend voor het houden van dieren. Door de 20 zonnepanelen met een vermogen van ca. 8000 wp is deze woning klaar voor een energiezuinige toekomst. Een fantastisch familiehuis met maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers, een (muziek)studio, inpandige schuurruimte, grote garage en meerdere stallen. Landelijk maar zeker niet afgelegen woon je op een royaal perceel van 7055 m². Thuiswerken wordt genieten met een ruimtelijke blik over jouw eigen landerijen. Hier beleef je elk seizoen ten volle. Indeling: entree, grote woonkamer met open keuken (samen ca. 76 m²), centrale hal, 6 slaapkamers (ca. 10, 11, 12, 14, 15 en 32 m²), 2 complete badkamers, toilet, bijkeuken, muziekstudio, werkplaats en riante deelruimte (ca. 80 m²).
1e Verdieping: grote zolderruimte. INFO: In 2018 is de woonboerderij bijna geheel verbouwd. Vloerisolatie en muurisolatie in de woonkamer, slaapkamers, badkamer en studio. In oktober 2022 zonnepanelen geplaatst (20x 400 wp aangesloten op 3 fasen krachtstroom) De linkerzijgevel is in augustus 2022 volledig opnieuw opgetrokken. Het energielabel B dateert van november 2022. De woonboerderij beschikt over muur- en vloerisolatie en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. De vrijstaande garage biedt ruimte aan 3 auto's. Het gehele perceel is omheind met een professioneel hekwerk De keuken is voorzien van: 5 pits kooktoestel, wasemkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en natuurstenen aanrechtblad. Badkamer 1: dubbele wastafel, douchecabine en toilet Badkamer 2: 3 wastafels, ligbad/douche en toilet. Eventueel is aan de andere kant van de weg, recht tegenover de woonboerderij, een perceel bij te kopen van 2086 m² https://www.funda.nl/koop/nieuwe-pekela/huis-42520355-noordercolonie-34/