We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie


Tout Beau de la Cure X Quint vd Groenheuvel x nabor
D.I.S.C.O voel bv't Oud Molenhuis heeft de hele mooie Valkkleur, wat haar alvast mooi maakt en interessant voor de fokkerij als je van speciale kleurtjes houdt. zij is een hele menselijke, vriendelijke merrie.
Haar vader Tout Beau de la Cure is de mooie valkkleurige hengst die van alle markten thuis is. Hij is nu 9 jaar en gaf reeds 2 nationale kampioensveulens, alsook 2 gekeurde hengsten. Tout Beau is super all-round, heeft exterieur en prestatielabel, schreef al verschillende overwinningen op zijn naam in jumping en sinds vorig jaar ook gestart in Eventing (dressuur-jumping en cross) met al enkele zeer leuke resultaten!
De moeder : Victorientje van de Kouter, is een onwaarschijnlijk lief en zacht dier, met toch veel pit! Ze is nu 7 jaar en is sinds de winter echt in het werk gestoken, en staat bij een gemotiveerd ruitertje, die haar een echte winnaarspony heet. Victorieantje loopt nu 80-90 parcousen en heeft ook al crosstraining gedaan. Ze neemt alles zo geweldig op! 
meer info ? 0477578500, liefst telefonisch of via Whatsapp
 +32 477 57 85 00, liefst via whatsapp.

Stamboom

Vader Tout beau de la cure
exterieur en prestatie-label
Vader van vader champion de Luxe
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Doornroosje van de Prins
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Victorientje van de Kaouter
Vader van moeder Quint van de groenheuvel
v.v.m. Nabor
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.