We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wie nu nog niet in de kerststemming zit, mag de Christmas auction van Suus Kuyten niet missen. Voor de tweede keer dit jaar organiseert de Grand Prix-amazone haar eigen veiling. Deze zal plaatsvinden op 20 december. 

De collectie bestaat onder andere uit:
- Interessante embryo’s, zoals een Chacco Blue uit een dochter van Jenna van ’t Meulenhof, de volle zus van Emerald, een Tobago Z x Heartbreaker en een Emerald uit de stam van Ta Belle van Sombeke.
- Een AES-goedgekeurde hengst, de met veel vermogen springende Texas van de Bisschop (Chacfly PS x Air Jordan Alpha Z), gefokt uit een achtjarige 1.45m springmerrie.
- De driejarige Twilight van de Bisschop (Opium JW van de Moerhoeve x Elvis ter Putte) uit de lijn van de befaamde Fragance de Chalus, moeder van Bamako de Muze en Mylord Carthago.

Het bieden op de paarden kan op dinsdag 20 december zowel live, telefonisch als online. Bekijk de collectie op https://suuskuytenauctions.com

Stamboom

Vader Tullabeg Fusion
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Garrison Royal
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.