We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Only dancer , knappe bijna 4 jarige FEINRICH x JOHNSON merrie.

Goed zadelmak en pakt alles snel en braaf op. Staat momenteel in training bij grand prix ruiters. Ze is erg werkwillig. Zeker een topper voor de sport in de toekomst. Helemaal leuk als je nog net van start wilt met een grote pony, klein paard. Niet sensibel, je kan lekker met haar aan het werk.
Naar mate de training vordert, stijgt de vraagprijs.

Hele geschiedenis is bekend. Vanaf veulen al in ons bezit, contact met de fokker is goed. Altijd netjes bij de hoefsmid geweest en alle entingen gehad. Altijd veel in de hand geweest. Lekker kunnen groeien, veel op de weide gestaan. Geen gebreken of stal gebreken. Heeft een vriendelijk karakter. Stokmaat ruim rond de 1.58 ong. 

Moeder Diva is PROK gekeurd, half zus Kalypso dancer is STB ELITE, SPORT-(DR), IBOP-(DR), PROK, D-OCen loopt momenteel dressuur Z2. 

Helaas is in de wei de staart eraf gegeten door een ander paard. Gelukkig heeft ze altijd een hele mooie dikke staart gehad ( zie 1 van de laatste foto's), en deze zal spoedig weer zijn zoals voorheen. Ik weet eventueel iemand die extension zet, mocht dit gewenst zijn.

Heeft de absolute looks en veel potentie voor de sport en of fokkerij. Ze is recent röntgenologisch goed gekeurd! Inclusief nek en rug. Foto’s en rapport zijn op te vragen. Klinisch keuren en eventueel opnieuw keuren geen probleem op kosten van koper. Voor vragen of een filmpje stuur gerust een berichtje.

Stamboom

Vader FEINRICH
pramienhengst
Vader van vader FUERST HEINRICH
v.v.v. FLORESTAN I
m.v.v. DAWINA
Moeder van vader GESINA
Elite
v.m.v. SIR DONNERHALL I
m.m.v. GESINE
Moeder DIVA
prok
Vader van moeder JOHNSON
pref, WFF-Sfree
v.v.m. JAZZ
m.v.m. ROXANE
Moeder van moeder ZITAQUILLA
v.m.m. ROUSSEAU
m.m.m. PIPPELOENTJE