We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Evn Horses - International en Marloes Appelman - Horse sales & training

Wij zijn gespecialiseerd in de internationale verkoop van paarden en hebben wegens uitbreiding plaats voor nieuwe verkoop/trainings paarden!
Wij streven naar de juiste match en hechten veel waarde aan de communicatie en verkoopbegeleiding. We regelen alles rondom de verkoop, zoals onder anderen: export, bijbehorende documenten, keuringen en meer.
Dit zodat de koper en verkoper hier geen zorgen aan hebben, en alles correct wordt afgehandeld.
Als de klant en koper tevreden zijn, dan zijn wij dat ook!!
We hebben al veel mooie verkopen op deze manier mogen doen naar landen zoals: Amerika, Engeland, Japan, China, Ierland, Taiwan, Mexico, Colombia, Duitsland, België, Nederland, Oostenrijk en Denemarken.
Enkel nationale verkoop voor uw paard is uiteraard ook mogelijk mits dit gewenst is.

Wij streven ernaar om de paarden correct op te leiden en/of te onderhouden. In overleg is er veel mogelijk, op wedstrijd uitbrengen om uw paard te classificeren behoort ook tot een van onze mogelijkheden. 

We zijn gevestigd in Achterveld (omgeving Amersfoort). De stal ligt op een rustige locatie waar alle ruimte is om te trainen met een mooie 20x60 Eb & vloed bak, longeerpaddocks, een verlichte overdekte stapmolen, paddocks, wei, en een mooie 20x40 binnenbak.
Bemiddeling op eigen locatie behoort ook tot de mogelijkheden. 
We staan open voor suggesties en samenwerkingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! 

Marloes Appelman: +31 6 23296812
Elisa van Nunen: +31 6 23688950

We kijken uit naar uw reactie!