We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

IB is een 9-jarige Ruin van Tornesch x Emilion. Hij is heel slim en nieuwsgierig maar ook een enorm lief paard. Hij zal nooit een stap verkeerd zetten. Hij is makkelijk en fijn te rijden, goed aan de hulpen en heel wendbaar. In de omgang is hij een echte allemansvriend en vind hij het fijn om de aandacht te krijgen die hij verdient. 

Op dit moment wordt hij uitgebracht in het 1.10/1.20. Ook is hij L2 dressuur geklasseerd en worden er af en toe dressuurwedstrijden met hem gereden. Hier scoort hij altijd hoge punten en misstaat daarom ook niet in de dressuurring. IB is een paard wat qua springen zeker geschikt is voor het hogere werk en hier ook klaar voor is. Hierbij heeft hij wel een zekere ruiter nodig die hem wat extra kan leiden. IB is ondanks zijn grootte ook geschikt voor de overgang van pony naar paard. Hij wordt nooit sterk in parcoursen en is fijn te rijden tussen de hindernissen. 

IB is braaf bij de hoefsmid, dierenarts, tandarts, met inenten en scheren, in het verkeer en op de trailer. Daarnaast is hij ook braaf langs de weg of in het bos, maar liever niet alleen.

IB is geheel gezond, hij heeft geen stalgebreken. Ook is hij klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. 

Wij willen graag dat IB een 5* huisje krijg. Alleen bij serieuze interesse kan je contact opnemen met: 06-16278259.Stamboom

Vader Tornesch
Vader van vader Lux
v.v.v. Lord Calando
m.v.v. Apocalypte Z
Moeder van vader Ninerta
v.m.v. Libero H
m.m.v. Inerta
Moeder Doklahoma W
Vader van moeder Emilion
v.v.m. Wellington
m.v.m. Ramirha
Moeder van moeder Woklahoma W
v.m.m. Guidam
m.m.m. Elottie W