We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ben je op zoek naar een mooie imposante merrie met veel potentie maar ook met een heel fijn betrouwbaar en nuchter karakter, Meet: SO DIVINE!!
Kleur: zwartbruin
- komt dagelijks in de hand, wordt aan het touwtje van en naar de wei gebracht en is braaf bij de smid​

So Divine VDST is een mooi groot en hoogbenig veulen van de Hannoveraanse top hengst Fontaine TN (v. Finest). So Divine beweegt met veel souplesse en heeft een vriendelijk, sociaal en zachtaardig karakter. Een toekomstige sportpartner met een top karakter!

Moeder Daquira van 't Vossenhof is een nakomeling van de KWPN en Lichte Tour hengst Zardando (v. Tango). Ze loopt in de sport op L2 niveau en is opgeleid tot Z2 niveau. Daquira is een fijn te rijden, zeer werkwillige merrie met een vriendelijk karakter. So Divine VDST is haar eerste nakomeling.Grootmoeder Wolga H werd op M2 niveau in de sport uitgebracht en is een nakomeling van de KWPN hengst Amsterdam (v. Argentinus). Amsterdam  werd succesvol in de sport uitgebracht op Z/ZZ-niveau en won onder andere de halve finale van de AMEV/Hippo Cup. Overgrootmoeder is de Ster, voorlopig Keur merrie Furstin (v. Zevenster). Zij bracht naast Wolga H, het 1.45m. springpaard Isabel (v. Indoctro) de Ster merries Tootsie (v. Democraat) en Barones H (v. Special D) die op haar beurt het Z2 paard Imperious Black (v. Desperado) leverde.

Al jarenlang wordt er gezocht naar verervers met ‘vrije’ bloedvoering voor de dressuurpaardenfokkerij. Niet alleen in dat kader is deze excellente Fontaine TN een aanwinst, ook met zijn kwaliteiten en gezondheid maakt hij veel indruk. Deze Hannoveraans gefokte blikvanger is goedgekeurd voor Westfalen en Oldenburg en voldoet ruimschoots aan de genoom-eis van het KWPN dankzij een zeer hoge score van 105.Zijn vader Finest werd uitgeroepen tot premiehengst en heeft al opvallende zaken gedaan in de jonge paardenwedstrijden. Ook als vererver timmert deze Fürstenball-zoon hard aan de weg, getuige de vele successen van zijn nakomelingen op keuringen, veilingen en onder het zadel. Finest blijkt een kampioenenmaker en ook van moederszijde heeft Fontaine TN waardevolle genen meegekregen. Zowel zijn moeder Sky als grootmoeder Gilette zijn onderscheiden als Staatspremiemerrie en Sky is een halfzus van het internationale Lichte Tour-dressuurpaard Raptor 3 (v.Rubin Royal) van Karen Böckmann.Grootmoeder Gilette bracht daarnaast nog twee Z-dressuurpaarden. Moedersvader Samarant liet zelf zijn kwaliteiten in de Lichte Tour zien onder Andreas Helgstrand en heeft zich sterk weten te profileren als vererver. Van deze Sandro Hit-zoon presteren de oudste nakomelingen op Grand Prix-niveau, zoals Salenga (Sarah Waldsperger), Sam Donnerhall (Anthony Astier) en Sir Simon 12 (Ulla Salzgeber). In de derde generatie treffen we de Graf Grannus-zoon Ginsberg, die naast een stel internationaal springende nakomelingen onder meer ook het Grand Prix-dressuurpaard Gringo van Sirpa Degerth-Kaldi bracht. Uit deze directe familie komen ook gekeurde hengsten als Lividon GPF (v.Livaldon) en premiehengst Dream Maker (v.Damsey FRH). De getalenteerde Fontaine TN is vrij van grootheden als Jazz, Flemmingh, Gribaldi en is voor zowel sport als fokkerij een ware belofte.2e HLP Adelheidsdorf 2018Interieur: 9,25Karakter: 9,00Leistungsbereitschaft: 9,50trab ;8,50galop; 9,50schritt; 8,50rittigkeit: 9,00Bron: Team Nijhof

So Divine mag binnenkort van haar moeder af. Tevens is de mogelijkheid er om haar in de opfok te laten staan na  verkoop.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.