We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Top fitte Merrie heeft geen gebreken, dit jaar niet bij de hengst geweest,
Vaste Prijs 2250 euro 

Wonder Girl stamt net als topspringpaarden als Authentic, Ninja La Silla en Vindicat W af van de internationale sport- en fokhengst Guidam.
Ze vertegenwoordigt Holsteiner stam 18A1 en leverde in combinatie met Stalypso al het internationale 1.30/1.35m-springpaard Cynderella van Alice Bianchi.
Via stempelhengst Landgraf I gaat deze lijn terug op de Sacramento Song xx-dochter Marotte, die aan de basis staat van internationale 1.50/1.60m-springpaarden als Flavourart Cassano, Cheppetta, Pikeur Dylon, Calle Cool en Abukan 3. 

Via de internationale sport- en fokhengst Guidam en de topvererver Landgraf I gaat de lijn terug op Marotte (v.Sacramento Song xx). Deze merrie staat aan de basis van diverse hengsten zoals Lamark van de Helle (v.Larimar), Monsum (v.Moltke I), Casquido (v.Berlin) en Littlefield (v.Loutano) evenals internationale springpaarden als Abukan 3 (v.Acorado), Luminus 3 (v.Lovari), Flavourart Cassano (v.Cassini I) en Latino (v.Lasino).

Meerdere veulens op veilingen verkocht
Volledige pedigree https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1850962/wonder-girl

Te koop wegens beëindiging fokkerij


Stamboom

Vader Guidam
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Landgraf
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Sacramento Song
m.m.m.