We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Miss Queenie is een echte allrounder, met aanleg voor de spring- en cross sport. Queenie is een D-pony (143 cm) van 11 jaar oud. Ze is een Irish Leisure pony met een prachtige valk kleur.

Queenie heeft in het verleden M1 (met winst) gelopen, maar haar kwaliteiten liggen meer in de spring en cross sport dan in de dressuursport. Vandaar dat wij een fanatieke amazone zoeken die haar wellicht kan uitbrengen in de spring of cross. Wanneer wij met haar springen wordt ze erg fanatiek en kijkt ze van geen sprong op. Queenie neemt makkelijk de ruiter mee over de sprong en heeft ons daarmee ook heel veel geleerd. Bij ons is Queenie nooit verder uitgebracht in de springsport wegens tijd tekort. Bij haar vorige eigenaar heeft zij gecrosst, en is zij daarin ook uitgebracht. Door gebrek aan mogelijkheden hebben wij dit niet voortgezet, maar daar zou ze nog wel veel potentie voor hebben. Verder heeft Miss Queenie al erg veel gezien, en zal daardoor niet snel ergens van op kijken. Bos-/buitenritten vindt zij dan ook erg leuk. Deze kan zij zowel alleen als in een groep lopen. Queenie kan ook nog vrijheidsdressuur. Geen van haar trucjes heeft ze ooit tegen ons gebruikt. 

Queenie is braaf met het scheren, in- en uitladen van de trailer en bij de hoefsmid. Verder is ze altijd netjes geënt en is zij gewend 1x per jaar de osteopaat op bezoek te krijgen. Ze heeft zowel bij ons als bij de vorige eigenaar nog nooit iets gemankeerd en is kerngezond. Geen stalgebreken. 

Queenie is erg gericht op haar baas, en klikt daarom niet met iedereen onder het zadel. Zij gaat dan ook alleen weg wanneer wij een goede klik zien. Ook zal ze alleen weg gaan naar een 5 sterren huisje waar ze veel op de wei mag staan met andere paarden. 

Maneges en handelaren hoeven niet te reageren. Alle toebehoren in overleg.
Whatsapp/telefoon: 31 63399952
Filmpjes op aanvraag 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.