We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vanwege verhuizing naar het buitenland moet ik helaas mijn pony Badawi verkopen. Ze is 1,48 meter officieel gemeten. Ze is 18 jaar oud, maar nog topfit. We zijn L1 gekwalificeerd. Ze heeft zeker nog potentie om in de dressuursport verder te komen. Badawi heeft een vriendelijk en zachtaardig karakter. Met rijden heeft ze wel pit en is voorwaarts, maar wel erg braaf en werkwillig, ze zou nooit bokken of steigeren. Ze is ook braaf op ander terrein, met trailer- en vrachtwagenladen, bij dehoefsmid/dierenarts/tandarts. Ze is sociaal naar andere paarden en heeft ook in grotere groepen gestaan.

Er moet wel bij gezegd worden dat een blessure heeft gehad aan haar voorbenen. Deze is met veel geduld mooi genezen en mag al dik anderhalf jaar volbelast worden. Ik heb hier verder nooit meer problemen mee gehad. Ze mag alleen niet meer heel intensief en hoog springen. Lagere sprongetjes (zo max. 60 cm) mag ze uiteraard nog wel en vind dit ook erg leuk. Met buitenrijden kan ze alleen of in de groep. Loopt wel het liefst vooraan en heeft een goede drang naar voren. Alle spullen (dekens, dekjes, hoofdstel, halsters etc.) zijn bij de prijs inbegrepen, mocht hier interesse voor zijn. Zadel is los ook te koop. Voor een vriendelijke ruiter met een zachte hand die verder wil gaan met haar in de dressuursport. Bij interesse/vragen/meer filmpjes en foto’s, graag een berichtje sturen!

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.