We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wie is er op zoek naar een top brave pony?

Dit is Mylo, een 8 jarige ruin en is officieel gemeten op 148 dit alles maakt hem al leuk. Hij is in het bezit van een Hongaars paspoort.
Mylo heeft 3 leuke gangen. Hij is vrij laat in gereden waardoor hij dressuur matig nog het een en ander moet leren, maar werk willig is hij zeker. Springen daarin tegen vindt hij super leuk en laat ook nog is leuke sprongen zien. En een parcoursje zou hij nu ook al zeker kunnen. Hij staat lief stil bij de poetsplaats, maar in de kudde is het wel een baasje. Hij kijkt nergens van op en zou voor de eventing sport ook heel leuk kunnen worden (hij heeft hier nog geen ervaring mee). Hij houd van tutten en als hij wat eng vind, wat niet snel, is kijkt hij even en gaat hij er stoer langs heen. Hij neemt echt de ruiter mee en zou daarom ook goed zijn voor een onzekere ruiter. Heeft uw het perfecte huisje? Dan mag uw mij bellen op 0650557431

0650557431

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.