We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Grote 8 jarige ruin van Dallas VDL x Goodtimes 

Super fijn en eerlijk paard in de omgang, wil graag voor je werken. Gaat graag mee op spring of dressuur wedstrijd, doet erg zijn best en is niet kijkerig. Daardoor komt hij altijd wel thuis met een prijsje! Afgelopen seizoen reden we paar oefencrossen wat hij ook erg goed oppakte. 

Dressuurmatig is hij getraind op M niveau, hij vindt daarin het sluiten en opgericht lopen iets lastig, hij moet daarin rustig de tijd krijgen om zich verder te ontwikkelen. 

Huidige eigenaar heeft geen wedstrijd ambities en wil graag buitenritjes maken, we merken dat hij daar niet gelukkig van wordt, af en toe vindt hij leuk maar niet 3x in de week in zijn eentje. Vandaar dat we rustig opzoek gaan naar een nieuw baasje wie wel ambities in de sport heeft! 

Wat we voor hem zoeken? 5 sterren huisje waar die s’ nachts op stal gaat en overdag in de wei, iemand wie hem de tijd geeft en fijn allround verder wil opleiden! Hij loopt nu succesvol met de bijrijder in de wedstrijd sport en we merken dat hij dat ook graag doet. 

beginners, maneges hoeven niet te reageren. 
meer informatie/video graag een berichtje sturen naar +31641371428. 

Stamboom

Vader Dallas vdl
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Goodtimes
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.