We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige 2.5 jarige KWPN 1e bez. hengst POLARISYADE NVDW (GLOCK's TAMINIAU X JAZZ) uit een super moederlijn. Zowel de KWPN hengst VARIANT - moedersvader van de beroemde KWPN dressuurvererver NEGRO - alsook de KWPN hengst ULSTER - moedersvader van de legendarsiche KWPN dressuurhengst JAZZ - komen eveneens uit deze moederlijn.

Zijn moeder is de talentvolle dressuurmerrie VAYADE VDW (PROK, EPTM dr, elite, pref, sport dr,) v.JAZZ.  Haar eerste 3 nakomelingen bezorgden haar het preferentschap. Als 3-jarige bereikte zij op de NMK (2005) de koninginnenrubriek. In dat zelfde jaar werd zij PROK en vl.keur, en liep zij ook haar succesvolle EPTM test. Daarmee behaalde zij als 3-jarige haar elite predicaat. Als 4-jarige liep zij de halve finale PAVO-CUP. Als 5-jarige eindigde zij als 3e merrie in de PAVO-CUP finale. Daarna volgde de dressuursport t/m de ZZL dressuur, met de benodigde wp's voor het ZZZ. Na het ZZL werd/wordt zij ingezet voor onze fokkerij.

POLARISYADE II NVDW liep afgelopen dinsdag (29 november) de 1e bez. van het KWPN. Hij werd door Linda Leeflang klaargemaakt voor dit evenement en dat heeft zij uitstekend gedaan. Hij zag er prachtig uit en liet zich uitstekend zien. Onze complimenten voor haar professionele werk!

Afgelopen juni zijn door de Lingehoeve de X-rays gemaakt van benen (PROK), rug en hals. Zijn X-rays waren allen uitstekend.

Stamboom

Vader Glock's TAMINIAU
Vader van vader Glock's Toto Jr
v.v.v. Totilas
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder VAYADE VDW
PROK, EPTM dr, elite, pref, sport dr, ZZL dr
Vader van moeder JAZZ
pref
v.v.m. COCKTAIL
pref
m.v.m. ULSTER
Moeder van moeder NAYADE STV
PREF, Z dr
v.m.m. ARGUS
INT I dr, GP spr
m.m.m. JADE STV
keur, EPTM dr,