We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden als fokmerrie:

Onder Arjen van Diepen klasseerde Goddess Taonga zich in de internationale sport met heel wat nulrondes op 1.30m-niveau, en in de nationale sport is ze op 1.35m-niveau geklasseerd. Eerder maakte ze al veel indruk in de IBOP, waarin ze voor alle springonderdelen een 8,5 en daarmee totaalscore van 85 punten wist te behalen. Als vierjarige leverde haar dat bovendien een uitnodiging voor de NMK op.

In haar pedigree is kampioenshengst Boss gekoppeld aan een van origine Hannoveraanse moederlijn. Haar moeder Shaira bracht ook het internationale 1.35m-springpaard Pompidou (v.Perigueux), die als vijfjarige deelnam aan het WK in Lanaken, en de Etoulon VDL-dochter Lollypop Taonga die internationaal bij de jonge paarden wordt uitgebracht. Uit deze stam komen verder onder meer het WEG-springpaard Boris III (v.Burggraaf) en de 1.55m-geklasseerde Mersley Chakotay (v.Mersley Mon Capatain).

Voor (februari) 2023 is deze elitemerrie drachtig van Arezzo VDL.

Stamboom

Vader BOSS
Vader van vader INDOCTRO
v.v.v. CAPITOL I
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. NIMMERDOR
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder SILVIO I
v.v.m. SANDRO
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. GRANIT
m.m.m.