We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn 13-jarige merrie te koop aan. De reden van de verkoop is, omdat mijn 3-jarige hengst in 2023 terug komt uit de opfok en ik mij volledig op hem wil richten. Ik heb helaas geen tijd om beide paarden de aandacht te geven die zij verdienen.

Ellastrade is een lieve sportmerrie waarmee ik momenteel nog wedstrijden mee rijd, eerdaags gaan we M2 starten (nu M1 + 11). Ze kent ook al oefeningen van het Z.

Ella is in heel veel opzichten heel lief, rustig en braaf, maar kan zo nu en dan ook wel echt een merrie zijn. Een handig, zeker baasje is daarom gewenst. Ze is niet gevaarlijk of onvoorspelbaar, maar heeft soms net even dat zetje nodig, omdat ze wat onzeker kan zijn. 

Springen is niet haar beste kwaliteit (ondanks dat haar moeder(lijn) nagenoeg volledig springefokt is), maar ze vind het wel leuk om zo nu en dan eens een niet al te hoog sprongetje te maken. We gaan af en toe ook wel eens naar het bos of strand, ook daar kan ze wat onzeker zijn, met een ander paard erbij loopt ze in het begin niet graag voorop, maar is wel braaf en als ze eenmaal gewend is loopt ze ook wel voorop. 

Ze wordt altijd netjes iedere 7/8 weken bekapt, gaat iedere jaar naar de tandarts en krijgt haar jaarlijkse enting. 

Ze gaat alleen weg naar een goed huis, handelaren hoeven niet te reageren.

Keuringsrapport 2015 met foto's aanwezig. Ze heeft links achter een fragmentje, nog nooit last van gehad. Heeft ze altijd (in ieder geval toen ik haar kocht in 2016) al gehad en nog nooit last van gehad, dus heb er ook voor gekozen het niet weg te laten halen. Opnieuw keuren toegestaan kosten koper. 

Voor meer informatie graag een appje sturen of bellen (soms wel moeilijk bereikbaar ivm werk). 

Stamboom

Vader Spielberg
D-OC, prok, WFFS-free
Vader van vader Sunny-Boy
Elite
v.v.v. Sandro Hit
m.v.v. Fantastica
Moeder van vader Rosiera
Verbandsprämie
v.m.v. Rosier
m.m.v. Rondula
Moeder Jastrade
Prest., Stb.
Vader van moeder Damiro
Stb.
v.v.m. Ramiro Z
Pref
m.v.m. Torette
pref, ster
Moeder van moeder Astrade
keur, pref
v.m.m. Amor
Pref
m.m.m. Fastrade