We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aangeboden op onze super paarden accommodatie te Achtmaal:               

Een kamer met plaats voor je paard.                        

Ook mogelijk voor een ruiter/Amazone of stagair.                     

Wij zijn in bezit van ruim 4 hectare weidegang rondom de stallen en de boerderij. Goede uitrij mogelijkheid. Geheel overdekte stap/longeermolen . Solarium, binnen.- en buitenbak. Harde en zachte longeerbak en ruime stallen. Ook hebben we een nieuwe infra rood sauna waar je gebruik van kunt maken:)Dus een solarium voor zowel jou als je paard...                                

Wij staan al heel lang bekend om onze goede verzorging van de paarden . Enorme dikke laag stro in de stallen en onbeperkt hooi , ook  bij 24/07 weidegang ,bieden we Wij hebben 2 ruime eenpersoonskamers beschikbaar met tv, pc , gemeubileerd en met uitzicht op de weiden. 1 Tweepersoonskamer met een zitje , en een klein keukentje. Een gezamenlijke badkamer met wc en inloopdouche. In de praktijk heb je deze meestal voor jezelf en er is nog een extra douche aanwezig.                               
Prijzen: 1 nacht  59,- p.p. met ontbijt                 
2 personen op de 2 persoonskamer 89,-met ontbijt                
per paard 20,- per dag.                          

Informeer naar voordelige prijzen voor langere tijd.                        

Een ster 🌟 kok is aanwezig, eventueel wordt jouw eten ook verzorgd 😀 FOODSPECIALS: Over het eten, zowel ontbijt, lunch als diner , kun je van te voren je wensen kenbaar maken. Van een culinair hoogstandje, gezond en vers, tot een BBQ of je lang gekoesterde wensen. De sterkok is eveneens gespecialiseerd in streng gluten vrij en/of vegetarisch, overheerlijk eten bereiden. Hier is hij al diverse malen mee op tv gekomen. Natuurlijk kan e.e.a. ook gewoon simpel en lekker, of bijvoorbeeld een uitgebreide borrelplank. Informeer naar de prijzen.                     

Het houden van een feestje is ook mogelijk, eventueel met muziek en bbq of een ander hapje .                          

Kom je een kijkje nemen?                   

Graag even bellen of appen op het nummer 0031621640856