We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Qaaron van de Pronkenberg
Qaaron is een 6jarige ruin, geboren in 2016. 
Hij is een nakomeling van Aaron (Florencio x Record). Aaron is zelf in ons bezit geweest en verkocht naar een amazone uit Japan als doelstelling Olympische Spelen.
Aaron heeft meer als 60% van al zijn wedstrijden gewonnen. Hij won in 2017 en 2018 het kampioenschap ‘Beste Professionele Dressuurruiter’ in Duitsland op nationaal niveau onder Heiner Schiergen. En heeft een tal van internationale overwinningen in de lichte tour maar hij maakte ook zijn debuut in de grote tour. Zijn moeder is een merrie van Lord Loxley en zij gaf al eerder beloftevolle paarden. De meest succesvolle nakomeling en meteen ook Qaaron zijn VOLLE BROER is Aragon L. (Eerste foto is Aragon (volle broer)) Aragon werd op 6-jarige leeftijd Belgisch kampioen bij de dressuurpaarden en als 7-jarige werd hij vice-kampioen, ook op het Belgische kampioenschap voor dressuurpaarden. Hij maakte reeds zijn debuut in de Grand Prix. 

Prijs : hogere prijsklasse 

We hebben buiten Qaaron nog een 4-jarige volle broer van hen te koop staan en een 2-jarige halfbroer uit dezelfde moeder met als vader Glamourdale. Alsook een hele leuke 4-jarige sportpony. 
Voor meer info of vragen, neem gerust contact op!

Stamboom

Vader Aaron
Elite
Vader van vader Florencio
v.v.v. Florestan I
m.v.v. Walessa
Moeder van vader Danielle
v.m.v. Record
m.m.v. Whinny
Moeder Leonidas
Vader van moeder Lord Loxley
v.v.m. Lord sinclair I
m.v.m. Weltlady
Moeder van moeder Ramona
v.m.m. Rockwell 3
m.m.m. Contesse