We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in mijn hart te koop mijn fantastische 11-jarige PRE-ruin Javi.

Javi is 1.63 m maar toont groter,  M1 geklasseerd maar kent zo goed als alle oefeningen van het Z1 en heeft zeker potentie om nog verder te komen. Hij is super verkeersmak, gaat makkelijk op en af de trailer en is zeer lief en rustig in de omgang en op stal. Op het moment dat je erop gaat zitten gaat hij graag aan het werk. Hij is super werkwillig en staat gevoelig aan de hulpen.  Daardoor wel meer geschikt voor een ontspannen ruiter met een rustige zit.

Hij is in de 4,5 jaar dat ik hem heb nog geen dag kreupel geweest en voor zover ik het weet kerngezond, heeft enorm goede hoeven en gaat jaarlijks naar de dierenarts voor zijn entingen en gebitscontrole.

Hij heeft papieren met carta.
Alle keuringen k.k. zijn toegestaan.
Prijs: op aanvraag

Verkoop is vanwege beëindiging van de paardensport. Hij heeft mij 4,5 jaar heel veel geluk en plezier gegeven dus gaat alleen weg bij de juiste klik en een goed tehuis.

Voor meer informatie: +31 (0)6 19326543

Stamboom

Vader Olfativo JT
Vader van vader Markhor-Azores
v.v.v. Indiano XLV
m.v.v. Enigma II
Moeder van vader Olfativa J.T.
v.m.v. Vistoso IV
m.m.v. Herradora J.T.
Moeder Querellosa JT
Vader van moeder Cortesano IX
v.v.m. Perdiguero II
m.v.m. Cortesana IV
Moeder van moeder Jardinera J.T.
v.m.m. Bondadoso VIII
m.m.m. Dispuesta III