We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

In prijs verlaagd voor de juiste persoon: Wij doen de bemiddeling voor de plaatsing naar een goed nieuw te huisje voor dit paard: in opdracht voor een klant verkopen wij vanaf Stal Doorstap de prachtige merrie Flurys Cross, zo heet dit prachtige paard op haar stamboom. Ondanks haar leeftijd is ze erg fit, een pittige dame. Ze heeft veel ervaring.  

Deze knappe merrie is geboren op 28-04-2006 en meet 1.68m. Op dit moment staat Flurys Cross ’s lekker in de wei, ze is heel sociaal met andere paarden. Maar op stal is ze bij ons ook braaf. Ze is hier ontzettend braaf met rijden en maakt een leuke sprong!  

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.  

Prijs: € 2.650,- incl zadel en hoofdstel compleet  

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.