We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Nu te koop onze mooie lieve Hero.

Wij hebben Hero nu ruim 2 jaar en onze dochter heeft hier alles op geleerd, een hele fijne pony die springt en dressuur loopt. Wij hebben vooral veel gesprongen en veel prijzen gepakt in de 80 en 90 centimeter. Bij 0,80 het Nederlands kampioenschap in Ermelo mogen springen en samen ook geselecteerd voor TTC Zuid-Holland.
Bij vorige eigenaar Z dressuur gelopen en je merkt dat hij dit ook erg leuk vind.
Hero is erg gemakkelijk voor een jonge ruiter en beginner en is heel braaf op stal en op buitenritten en kan met alle paarden en pony's overweg.

Hero gaat ieder jaar naar de tandarts. de hoefsmid om de 6 weken, staat op 4 ijzers, bij het scheren staat hij ook braaf en heeft geen stalgebreken. Wij hebben nog nooit iets met hem gehad.

Kortom de perfecte leerpony voor hoe onze dochter is begonnen, maar wij verkopen hem nu omdat onze dochter dus verder wil in de springsport, ook internationaal, en dat gaat met Hero niet.

Wij willen hem alleen verkopen aan een 5 sterrenhuisje waar hij voldoende aandacht krijgt.

Voor vragen en filmpjes whatsapp naar 06-54251802
Stamboom

Vader Valentino
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Mellody
Vader van moeder Kantjes Ronaldo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Briljant
v.m.m.
m.m.m.