We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fangio is een veelbelovende hele lieve E pony van net 4 jaar oud. Hij is met zijn aansprekende uitstraling en sierlijke hoofd een mooie verschijning.Fangio is sinds april onder het zadel en pakt dit goed op. Hij is fijn onder het zadel, begrijpt de hulpen en is een belofte voor de toekomst.

Fangio gaat wekelijks mee op de trailer naar de binnenbak en doet dit super braaf.Hij staat braaf op de poetsplaats, houdt van knuffelen, poetsen en aandacht, wil graag voor je werken en leert snel. Verder heeft deze pony in de basis een rustig en geduldig karakter.

Fangio is sociaal naar andere paarden en staat op dit moment samen met een kleine groep merries. Hij gaat elke 7 weken braaf naar de hoefsmid en heeft mooie harde hoefjes.

Aan Fangio zijn uiterlijk is te zien dat hij het in het verleden bij een andere baas waarschijnlijk niet altijd goed heeft gehad. Hij heeft een paar witte drukplekken op zijn hoofd en op zijn billen heeft hij wat striemen. Fangio is daarom soms iets terughoudend bij het leren kennen van nieuwe mensen. Als hij je eenmaal vertrouwt doet hij alles voor je. Wij denken hierdoor dat Fangio het beste geschikt is voor een rustige en geduldige ruiter(tje) die al een beetje ervaring heeft.

Fangio heeft een Frans paspoort en is van origine een New Forest. Fangio is vrij van stalgebreken. Keuren is toegestaan op kosten van de koper. Filmpjes beschikbaar.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.