We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Fangio is een veelbelovende hele lieve E pony (1.53) van 4 jaar oud. Hij houdt van poetsen en geniet van aandacht.
Fangio heeft een rustig en lief karakter. Hij is erg sociaal naar andere paarden en staat graag met soortgenootjes. Hij kan prima met zowel ruinen als merries op de paddock of in de wei. Bij ons staat hij 24/7 buiten in de paddock met schuil stal maar hij kan ook prima op stal staan.

Fangio is braaf onder het zadel. Hij bokt of steigert niet en is niet snel van iets onder de indruk. Hij kent ondertussen een goede basis en de beginselen van een pasje wijken en schouder voor wat hij goed oppakt. Een sprongetje maken heeft hij nog niet zoveel ervaring mee maar dat lijkt hij ook leuk te vinden. Fangio gaat wekelijks mee op de trailer naar de binnenbak en doet dit super braaf. Fangio is altijd relaxed en geduldig.

Hij is netjes ontwormt en gaat elke 6 weken naar de hoefsmid. Hij heeft prachtige harde voetjes.

Aan Fangio zijn uiterlijk is te zien dat hij het in het verleden bij een andere baas waarschijnlijk niet altijd goed heeft gehad. Hij heeft een paar witte drukplekken op zijn hoofd en op zijn billen heeft hij wat striemen. Fangio is daarom soms iets terughoudend bij het leren kennen van nieuwe mensen. Als hij je eenmaal vertrouwt doet hij alles voor je. Wij denken hierdoor dat Fangio het beste geschikt is voor een rustige en geduldige ruiter(tje) die al een beetje ervaring heeft.

Wij gunnen hem een nieuw huisje dat bij hem past en vinden het daarom belangrijk dat het van beide kanten een goede match is.Fangio heeft een Frans paspoort en is van origine een New Forest x Franse sportpony. Fangio is vrij van stalgebreken. Keuren is toegestaan op kosten van de koper. Als je een filmpje wil zien van hem onder het zadel neem dan even contact op.

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.