We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

SUPERBRAVE ALLROUND C-PONY

Helaas, helaas... onze dochter wordt nu toch echt te groot voor haar lieve C-pony... De pony heeft een stokmaat van 1.33m en is een alleskunner: dressuur, springen, viertallen, bixie, crossen maar ook fijne buitenritjes in het bos (alleen of in een groep). Ze is verkeersmak en niet kijkerig. Diamond is mijn dochter's eerste pony en rijdt haar sinds haar 8e jaar. Ze heeft er erg veel plezier mee en er de wedstrijdsport mee ontdekt. Hoewel onze dochter op wedstrijden liefst dressuur rijdt, kan Diamond ook bijzonder fijn en makkelijk springen. Ze heeft er altijd zin in, wat fijn rijdt voor jonge kinderen.
Qua wedstrijden kun je geen bravere pony vinden. Ze is L2(+2) dressuur geklasseerd, B springen en heeft in het verleden ook viertallen gelopen. In de zomer 2022 is ze nog uitgebracht op de Gelderse Kampioenschappen (L1). In het verleden is ze ook meerdere keren geselecteerd geweest voor de Brabantse kampioenschappen. Ze heeft een hele fijne looplust, geen pony die je de hele tijd moet aansporen.
Diamond heeft geen (stal)gebreken en heeft een sterk gestel. In de periode dat ze bij ons is geweest, is ze nooit ziek geweest. Ze is braaf bij de smid, loopt zo op de trailer en altijd op tijd ontwormd en geënt. Ze is een hele lieve pony in de omgang; al met al een ideale pony voor kinderen.
Gaat alleen weg als wij er een goed gevoel bij hebben!
In 2019 klinisch gekeurd zonder bemerkingen.

Herkeuren K.K.

Voor meer informatie (mag ook via whatsapp): Nicole Arns 06-39145155

Stamboom

Vader onbekend
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.