We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Naam: Isaias
Ras: P.R.E. Andalusiër
Geboortejaar: 2016
Geslacht: Ruin
Kleur: Schimmel
Stokmaat: 1.60m
Paspoort: Spaans Paspoort Carta

Ik ben op zoek naar een nieuw huisje voor mijn knappe, werkwillige, soms ondeugende maar vooral lieve ruin. Isaias is geen paard voor beginners, daar ben ik zelf na bijna 2 jaar wel achter gekomen, je moet vooral consequent en zeker zijn. Als hij aan het werk wordt gezet dan doet hij alles voor je. Gezien zijn leeftijd (6 jaar) vindt hij veel dingen nog moeilijk maar probeert het zeker wel. Hierdoor is Isaias zeer leergierig en meedenkend, zodra je zijn vertrouwen hebt doet hij werkelijk alles voor je. Hij heeft nooit bewust lelijk gedaan. Altijd respect voor mij gehad.

Mijn onzekerheid doordat ik een beginnende ruiter ben komt hier om de hoek kijken. Waardoor ik voel dat ik hem hierdoor belemmer en nog onzekerder maak en dat is absoluut niet nodig.Ik ben er nog niet aan toe gekomen om hem op buitenrit te nemen wel aan de hand gewandeld buiten het terrein. Hij vindt veel dingen nog spannend, wil dan heel dichtbij je gaan lopen, loopt dan wat sneller of stapt opeens opzij maar gaat er niet vandoor, is verder erg braaf ondanks de drukke weg bij ons. Hij staat rustig in zijn stal. Met poetsen blijft hij stil staan. Braaf met trailer laden, hoefsmid (om de 8 weken)

Hij heeft mooie gangen. Stap, draf, galop kent hij allemaal. Wij trainen Isaias op dit moment op L niveau maar geen wedstrijden gereden. Omdat hij nog zo jong is kan hij nog veel bijleren, naar je eigen hand zetten.

Isaias is dus niet geschikt voor onzekere of beginnende ruiter, durf te rijden. Hij kan nog wel veel leren en is leuk voor iemand die zelf ruime ervaring heeft met (pré) paarden of iemand die graag wil investeren. Pakt alles snel op. Isaias wordt alleen verkocht bij de juiste match. Ik zoek wel iemand die goed bij hem zal passen, daarom heb ik geen spoed met verkoop. Ik ben selectief in het zoeken van een fijne plek waar hij zich op een fijne manier verder zal kunnen ontwikkelen. Deze schat verdiend een goede plek!

Zijn spullen lever ik eigenlijk niet mee maar wellicht kunnen deze worden overgenomen. Denk aan zadel, dekens, halster, hoofdstel en bescherming.(Alles 2 jaar geleden gekocht nieuwwaarde €2500,)

Keuren toegestaan KK.
Voor vragen, filmpjes kun je contact met mij opnemen

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.