We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

De naam van deze Schoonheid is Inaya Belle, ze is geboren op 7-04-2018 wat haar dus 4 jaar maakt. Ze is circa 1,64cm hoog. Ze is braaf bij de hoefsmid hier, en komt ook naar je toe gelopen als ze los staat. Inaya houdt van aandacht en knuffels, is in het begin een klein beetje afwachtend bij nieuwe mensen, maar voelt haar al vrij snel op haar gemak.  Ze beschikt over 3 goede gangen, en is hier niet dominant naar andere paarden op de wei. Ze staat momenteel 24/7 buiten, maar kan ook makkelijk op stal staan, dit is geen probleem voor haar.                       

Inaya is vanaf het begin al super eerlijk hier, konden zo op haar gaan zitten en liet alles wel goed toe. Ze staat hier netjes stil met zadelen en poetsen, ook met opstappen staat ze netjes stil. Inaya mag nog wel een en het ander leren met rijden aangezien haar jonge leeftijd, maar ze beschikt over een goede basis. Ze is Geënt en ontwormd, ze is ook in bezit van een paspoort met chip en een stamboom van Vivaldo Bello X Nesos Du Goutier, TF X Gobernador TF.                     

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.          

Met wie mag deze schoonheid mee?                     

Prijs: €4.350,- incl merkzadel en hoofdstel compleet            

Het reserveren van dit paardje is wellicht mogelijk, kijkt u even op onze website?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.