We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Stoere Welsh Cob ruin

Nieuw Dalenoords Tangelo is een 11 jarig Welsh ruin van 1.52m. Hij wordt op stal Toeter genoemd. Toeter heeft L2 dressuur gelopen en B gesprongen. Toeter heeft een fijn, nuchter en pittig karakter. Dressuur en springen vind hij allebei erg leuk. Hij is niet snel ergens van onder de indruk, behalve voor groot verkeer, dat vind hij wel een beetje spannend. Hij is niet helemaal geschikt voor een beginnende ruiter vanwege zijn karakter, consequent zijn is erg belangrijk. Hij is gewend aan de hoefsmid en de trailer. Hij heeft geen stalgebreken en is altijd netjes geënt, bekapt en naar de tandarts geweest. Hij staat niet op ijzers. 

Toeter loopt bij ons in een gemengde kudde en is gewend om met andere pony ‘s overdag buiten te staan en ’s nachts op stal. Hij is altijd tijdig ingeënt, ontwormd en bekapt en uiteraard in het bezit van chip en paspoort.

Omdat onze dochter stopt met de paardensport zoeken wij voor Toeter een huis waar hij elke dag naar buiten kan en waar hij niet alleen staat. Wij zouden het fijn vinden als hij bij iemand terecht komt, die er veel tijd en energie in kan steken. Dat verdient hij. Zadels en dekens zijn tegen meerprijs over te nemen.  Keuren k.k Voor meer informatie, stamboek, foto ‘s en video’s graag appen naar 0629454173 

Stamboom

Vader Oosterbroek 's Francois
Vader van vader Brandy XIII
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Oosterbroek Felice
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Heide 's Berg Tarissa
Vader van moeder Wengelo 's Ricardo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Dempsy Tiffeny
v.m.m.
m.m.m.