We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij deze verkoop ik met pijn in mijn hart mijn topper Armas Moral.

Hij is een prachtige PRE ruin (incl Carta) van 6 jaar oud. Hij is als hengst uit Spanje gekomen en ik heb hem in Nederland laten casteren. Hij is toen ook klinisch en röntgenologisch gekeurd op de benen.   

Armas meet rond 161 cm hoog. (k ben de ruiter op het filmpje en ik ben 168 cm lang.) Hij wilt graag voor je werken , dit hoort ook wel bij het ras. Hij heeft daardoor wel een zekere/ rustige ruiter nodig met een fijne hand (echt geen beginners! )Hij wordt momenteel getraind op L/M niveau en hij springt een groene wissel. Helaas door Corona en door tijd gebrek geen kans meer gehad om hem uit te brengen.   

Hij is braaf met wandelen, poetsen, hoefsmid, dierenarts en op de trailer. Hij heeft geen stalgebreken. Braaf in het bos en op straat,  grote tractoren met aanhangers vindt hij nog wel een beetje spannend. Een paar keer schriktraining gedaan en dat vindt hij geweldig, 1 grote speeltuin voor hem. Springen vindt hij ook leuk.

Hij verdiend echt een 5* sterren huisje met een ruiter die lekker aan de slag met hem gaat en hem alle aandacht geeft! De reden van verkoop is door omstandigheden met werk/ privé, daardoor kan ik hem niet genoeg aandacht meer geven.

LET OP:  Armas is NIET geschikt voor manege of hele jonge ruiters, doordat hij soms wat sensibel kan zijn (hij is zeker niet schrikachtig). Armas gaat alleen weg met een goed huis en juiste klik. Prijs is bespreekbaar, overkeuren mag k.k.

Als je vragen hebt, eventueel meer filmpjes of foto's wilt zien of hem in het echt wilt komen bewonderen graag overdag een appje sturen i.v.m. werk 0653831440 - Danique Blijleven

Stamboom

Vader Armas Escarzo
Vader van vader Judio VII
v.v.v. Belico III
m.v.v. Cuerda
Moeder van vader Armas Serreña
v.m.v. Escarzo
m.m.v. Lagunera
Moeder Armas Trianera
Vader van moeder Escarzo
v.v.m. Navarro
m.v.m. Cabriola VIII 1980 B
Moeder van moeder Legalidad II
v.m.m. Freson
m.m.m. Escarola