We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Appollo is een echte knuffelbeer van 17 jaar oud.  Dit merk je niet aan zijn mentaal en gedrag.   Appollo laat zich graag rijden.  Is zacht in de hand en aan het been.  Heeft op wedstrijd steeds L2 dressuur gereden. M groepsdressuur en 90cm gesprongen.  Dit altijd met evenveel enthousiasme.  Hij is een echte leermeester die je niet in de steek laat. Ook om te gaan wandelen is Appollo een groot plezier.  Hij is 1m72 groot. Appollo wordt nog klinisch gekeurd op onze kosten voor verkoop. Röntgenfoto's kunnen genomen worden op kosten koper. Appollo heeft een lichte hanentred alleen zichtbaar in stap linksachter. Dit is vooral zichtbaar in stresssituaties of bij stappen in vrijheid. Bij het correct ontspannen dressuurmatig rijden lukt het om dit vrij goed te te controleren en weg te rijden. Hij heeft hier geen last van! Dit wordt niet afgestraft op wedstrijd tot nu toe.
Indien koper dit wenst willen wij hem nog klinisch laten keuren vlak voor verkoop op onze kosten. 

Prijs is nog bespreekbaar als het klikt met nieuwe mensen en indien hij een gouden thuis krijgt. Een gouden stal is een vereiste! Indien gewenst krijg je al zijn materiaal mee. Materiaal alleen heeft al aankoopwaarde van + 3500 euro Appollo wordt verkocht wegens tijdsgebrek, maar bovenal door medische problemen van de ruiter. Afstamming: v dutchboy x vm Boreas

Stamboom

Vader Dutchboy
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Raiza
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Boreas
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Nationaal kampioenschap 2018 L 1
Provinciaal kampioenschap 2018 L1 3
Regionaal lrv 2021 L2 4