We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

10 jarige merrie (1.69m) van Apache x Sandro Hit x Sultan
Drachtig van My Blue Hors Sanitano en uitgerekend eind april 2023. Laatste check 22 september 2022 bij Lingehoeve Diergeneeskunde.

Dit jaar, 2022, heeft ze een hengstveulen van Ferdaux gekregen en staat bij ons op stal. Een 2,5 jarige merrie van Le Formidable uit deze merrie is ook nog in mijn bezit en te bezichtigen.

Harina is makkelijk drachtig te krijgen, ontzettend goede moeder en makkelijk in de omgang. Ze staat vanaf dat het veulen 3 dagen oud is met een ruin in de wei. Drager van het WFFS gen. 

Alleen te laden op de trailer, lief bij smid en dierenarts. Ze is al even niet meer onder het zadel geweest. Liep op M2 niveau. Merrie met karakter, dus niet voor een beginner. Braaf bij het opstappen en rijden. Wel wat vlug en gevoelig. Heeft super sterke voeten, ijzers zijn dan ook niet nodig. Entingen en ontworming op orde.

De moeder van Harina is Arina (elite, pref, prest, prok), haar oma  Barina (keur, pref, prest, sport). Arina heeft al enkele goede nakomenlingen gegeven in de sport:

Nakomenlingen Arina:
Erina (Grandpix) onder Thamar Zweistra
Florett W (PSG/Inter I)
Jarina des vallees (PSG/Inter I)

Vraagprijs: normale prijsklasse (drachtig). 
Keuren geen probleem; de kosten zijn voor de koper.

Bij interesse bellen na 17.30 uur. 

Stamboom

Vader Apache
Vader van vader UB 40
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Arina
Vader van moeder Sandro Hit
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Sultan
m.m.m.