We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te Koop: Muppet van het Oosterhof (Mindset ES x Jokinal de Bornival)

Muppet is een vos hengst welke geboren is op 26 mei 2022. Muppet is een sociaal, nieuwsgierig en stoer veulen met een krachtige uitstraling. Hij is correct gebouwd met 3 goede gangen. Hij groeit op, op een kleinschalige pensionstal en komt dagelijks in contact met mensen en andere paarden. Daardoor is hij erg mensgericht. Hij kent het halster, kan zelf meelopen en is bekend met het geven van voetjes.

Muppet zijn moeder is 1.75m en zijn vader 1.70m. Muppet heeft op dit moment een stokmaat van ongeveer 1.45m, waardoor wij denken dat hij ongeveer rond de 1.70m zal worden

Muppet is in het bezit van zijn paspoort, hij is gechipt en hij heeft zijn eerste twee entingen al gehad. Verder is hij braaf bij de smid, dierenarts en op de vrachtwagen. Muppet zal binnenkort afgespeend worden.

In augustus heeft Muppet meegedaan aan de veulenkeuring van het AES (Angelo European Studbook). Hier heeft de volgende score ontvangen: 7.6 voor model, 7.7 voor de stap, 7.8 voor de draf en een 7.8 voor de galop en een totaalscore van een 7.7. Filmpje van de veulenkeuring is toegevoegd.

Heeft u vragen, neem gerust contact op. Contact opnemen kan via 06-36519762 (graag een whatsapp bericht i.p.v bellen i.v.m. werk.)

Stamboom

Vader Mindset ES
D-OC, Premiehengst, Stb., WFFS-free
Vader van vader Aganix Du Seigneur
Ggk.: AES, ZANG
v.v.v. Ogano Sitte
Ggk.: CHS, HANN, HOLST, OS, SBS, SF, ZVCH
m.v.v. Cadix Du Seigneur Z
Moeder van vader Hosanne ES
keur, pref, sport(spr)
v.m.v. Kannan GFE
Ggk.: AES, AWR, BAVAR, BWP, HOLST, KWPN
m.m.v. Seelotte
pref, prest, ster
Moeder Jokilinsky VH Lavendelhof Z
Vader van moeder Jokinal de Bornival
Lic.: BWP
v.v.m. Alme
Lic.: BWP, HANN, KWPN, SF
m.v.m. Lady Wokina (Wokina)
Stb
Moeder van moeder Heideblume
v.m.m. Royal Diamond (Royal Diamond 5)
Lic.: HANN, OLDBG, RHEIN, Südd.Verb., WESTF
m.m.m. Honeymoon V/D Molendreef