We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Zeer mooi ongecompliceerd, betrouwbaar (bomproef) & talentvol lichte tour paard te koop!

!! Ideaal voor junioren !!

Arie is een 10-jarige ruin die sinds 2,5 jaar in mijn bezit is. Hiervoor was hij van een vriendin van mij die hem direct van de fokker/hengsten houder had. 

Naast dressuur neem ik hem met enige regelmaat mee op crosstraining, rijden we mee met (onderlinge) springwedstrijden en als het weer het toelaat zijn we ook vaak te vinden op het strand of in het bos! Hij heeft geen (stal)gebreken en is makkelijk te vervoeren, ik doe altijd alles alleen. Daarnaast zou hij ook nog geschikt zijn als voltigepaard, ook dit vind hij leuk om te doen!

Hij heeft veel aanleg voor de piaffe/passage werk en daar zijn we onder de man nu ook mee bezig. Er is nog nooit een dag geweest dat hij niet voor je wilde werken!

Hij is altijd netjes op tijd naar de hoefsmid, tandarts en osteopaat geweest en verder ook altijd ontwormd en geënt. Deze lieve alleskunner valt in een hogere prijsklasse en gaat dan ook niet zomaar weg. 

Stamboom

Vader CHIPPENDALE
STB
Vader van vader LORD LEATHERDALE
STB
v.v.v. LORD LOXLEY
-
m.v.v. FAIRLESS P
-
Moeder van vader TI AMO
STB ELITE, SPORT-(DR), PROK
v.m.v. NEGRO
STB PREFERENT
m.m.v. JOLINDE
STB STER, PREFERENT, PRESTATIE
Moeder WULIANTHE F
STB STER, VOORLOPIG KEUR, PRESTATIE
Vader van moeder SIR SINCLAIR
STB KEUR
v.v.m. LORD SINCLAIR
-
m.v.m. KRISHNA
STB STER, PREFERENT, PRESTATIE, SPORT-(DR)
Moeder van moeder PULIANTHE F
STB PREFERENT, PRESTATIE
v.m.m. PION
STB
m.m.m. HELIANTHE
STB STER